The Big City: Melbourne!!!
Hoi Bientje.
Je bent aan het genieten! dat is duidelijk te lezen en te zien! Top hoor, geniet ervan!
dikke Kus
Jacq van Westbroek
Rotterdam, The Netherlands. 15.00 uur a.m.
Vanochtend vanaf Delft South Station vertrokken met de stoptrein naar Rotterdam Central Station. Leuke mensen in de coupé. Internationaal gezelschap ook. Vier Nederlanders, 2 Marokkanen en verder een mix van alles wat. Allemaal op doorreis, waarvan sommigen met rugzak.
Om 11.30 uur een afspraak in een buitengebied van Rotterdam. The outskirts. Wilde daarna in het Royal Botanic Stadspark gaan liggen, maar er lag teveel troep. Nergens een vallei te bekennen. Lonely planet vergeten, dus maar weer terug naar kantoor.
Om 12.30 uur geluncht. Broodje kaas en een soepje. daarna weer lekker achter mn PC. Vanavond warm eten (hollandse pot). Naar het strand of openluchtbioscoop heeft geen zin met dit weer. Beetje TV kijken dan maar en daarna naar bed.
Nog genoeg te doen en te zien deze week.
Kus.
Haahahahaha.....
Ok vriend.. you made your point. Je maakt het me nog meer duidelijk: ik heb een zalig leven.
Wat een humoer zeg!!!!! Geweldig! xxx
He Bien,
Wauw wat een geweldige verhalen en mooie foto's. Trouwens mijn nichtje woont ook in Sydney. Ze is presentator van een sportprogramma (voetbal vooral)....misschien dat Paul haar wel kent, ze heet Stephanie Brantz! Ze schijnt erg beroemd te zijn daar! Is vorig jaar (hier in NL) getrouwd met eh......geen flauw idee meer hoe hij heet. Hij is een Engelsman die ook presentator is. Hoorde van mijn moeder dat ze regelmatig de tabloids halen....dus wie weet zie je haar wel op tv.
Hier in NL zitten we te wachten op mooi weer....MAAR ER KOMT MAAR NIKS!!!!!! Wil je wat mooi weer deze kant op blazen?????
Geniet nog maar heel veel
x Laar
p.s. Robin vindt je foto's erg mooi!
Hi Bien!
Wat een leuke verhalen en heelrijk genieten van al het moois!
Ik ga vanaf morgen lang weekend naar Londen met vriedin. Ook leuk, maarja nog steeds geen zonnetje :(
Genietze! Vanuit een koud en nat Breda liefs Esther
Hey bien, wat kan ik er nog over zeggen!!! Je hebt nu gewoon een fantastisch leven... Je bent op mooie plekjes geweest en schitterende fotootjes gemaakt. Wat zal dit nog lang in je gedachten blijven... Xxx kaar
Hey Miss "sitting on top of the world"!
Ziet er verdomd goed uit allemaal!
Heb je de Aussie van de foto al gevonden en komt je foto-flyer goed van pas?
Have fun!!
Dikke zoen
Hy Bien,
zo wat een gave reis ben je aan het maken! Ziet er helemaal geweldig uit. Geniet nog maar lekker daar, want hier komt het met bakken uit de...
Ik zou daar ook nog wel eens een keer naar toe willen, maar dat is denk ik een tien jaren plan.
Heel veel plezier daar x van ons drie
Hoi lief,
Wat heerlijk om elke x je verhalen te lezen... En wat zie je bruin!! Je ziet er goed uit! Ja, je hebt zeker de juiste periode uitgezocht. Het weer is hier zoooo slecht. Het stormt op het moment joh. Veel plezier in Melbourne!!!
Veel liefs en een dikke knuf
Sorry.... ik bedoel Sydney!! ;-).
Kusssssss